Brod izgrađen 5 km od mora

Bez autora
Jul 04 2011

Brod za prijevoz putnika, izgrađen u tvrtki Bimont u industrijskoj zoni Kukuljanovu, spušten je u more u Bakru. Brod duljine 20 metara, širine 6,4 metra i težine oko 50 tona izgrađen je u pogonu Bimonta na udaljenosti od oko pet kilometara od mora te je do bakarske rive prevezen kamionom. Zasebno su prevezeni trup broda i nadgrađe te su spojeni u Bakru prije spuštanja. Brod je spušten u more uz pomoć plovne dizalice i remorkera tvrtke Jadranski pomorski servis. Brod će opremiti naručitelj agencija Jolly tours iz Opatije. Vrijednost broda do opremanja je 1,3 milijuna kuna. Namijenjen je jednodnevnim turističkim izletima, a može prevoziti do 80 putnika.

Brod izgrađen 5 km od moraBrod za prijevoz putnika, izgrađen u tvrtki Bimont u industrijskoj zoni Kukuljanovu, spušten je u more u Bakru.

Brod duljine 20 metara, širine 6,4 metra i težine oko 50 tona izgrađen je u pogonu Bimonta na udaljenosti od oko pet kilometara od mora te je do bakarske rive prevezen kamionom. Zasebno su prevezeni trup broda i nadgrađe te su spojeni u Bakru prije spuštanja. Brod je spušten u more uz pomoć plovne dizalice i remorkera tvrtke Jadranski pomorski servis.

Brod će opremiti naručitelj agencija Jolly tours iz Opatije. Vrijednost broda do opremanja je 1,3 milijuna kuna.

Namijenjen je jednodnevnim turističkim izletima, a može prevoziti do 80 putnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik